top of page

Types hoortoestellen

Bij Veranneman beschikken we over verschillende types hoortoestellen, namelijk:

  • Achter-het-oor hoortoestellen zijn opgebouwd uit een behuizing met elektronica die zich achter het oor bevindt. Deze wordt vastgemaakt met een oorhaak. Een slangetje zorgt voor de verbinding met het op maat gemaakte oorstuk. Deze hoorapparaten zijn voornamelijk bedoeld voor mensen met een ernstig verlies van gehoor alsook types met richtinggevoelige microfoon. Deze gehoorapparaten zijn ideaal om in een rumoerige omgeving spraak te kunnen verstaan.

  • Een in-het-oor hoorapparaat is opnieuw een op maat gemaakt toestel die zoals de naam het al zegt, in het oor wordt geplaatst. Hierdoor is het zeer onopvallend. Enige voorwaarde is een gehoorgang van een bepaalde afmeting en vorm.

  • Het volledig-in-het-kanaal hoortoestel is ons kleinste hoorapparaatje. Het gehoortoestel wordt dit maal volledig in het oorkanaal geplaatst waardoor het bijna onzichtbaar is.

  • Tot slot hebben we nog de open fit hoorapparaten. Dit zijn zeer kleine toestellen die opnieuw achter het oor worden geplaatst. Het geluid wordt via fijne tubes doorgegeven in het oor. Het grote voordeel van deze gehoorapparaten is het comfort. Bij dit type hoorapparaten zijn er geen vervelende kauwgeluiden.
     

Kortom: om meer te weten over onze hoortoestellen, contacteer Veranneman of breng een bezoek aan één van onze vele filialen!

Welkom bij Veranneman

Banner

Andere locaties

Banner

Brochure Siemens

Veranneman

VRIJBLIJVENDE GEHOORTEST EN ADVIES

Wij bieden onderzoek, advies en begeleiding voor mensen met of zonder hoorproblemen. Vroeg opsporen is van belang voor een goede behandeling van gehoorverlies.

In elk hoorcentrum van Veranneman is er steeds een audioloog aanwezig voor een informatief gesprek en een vrijblijvende gehoortest. Aan de hand van de verkregen testresultaten kunnen wij u een persoonlijk advies geven.

Veranneman

HOOR TOESTELLEN

Heeft u reeds een gehoorverlies en wilt u daar een oplossing voor, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een voorschrift van de neus-, keel- en oorarts kan een vrijblijvende proef met hoortoestellen gestart worden.

Wij bekijken samen wat het best bij u past. Wij hebben een groot aanbod hoortoestellen, zodat iedereen op een gepaste manier kan geholpen worden naargelang de persoonlijke behoeften, het gehoorverlies en de financiële mogelijkheden.

U heeft 5 jaar garantie bij de aankoop van hoortoestellen. Tijdens deze garantieperiode kan u steeds bij ons terecht voor gratis onderhoud en aanpassing van uw toestellen.

HOOR HULPMIDDELEN

U kan bij ons ook terecht voor allerhande hulpmiddelen voor personen met een slechthorendheid of doofheid.

Deze maken het horen met of zonder hoortoestellen gemakkelijker.

Flits- en trilwekkers, telefoon en GSM voor slechthorenden met extra versterking, systemen om gemakkelijker naar de radio en televisie te luisteren en communicatie waarschuwingssystemen zijn een greep uit het hele gamma hulpmiddelen dat we aanbieden.

GEHOOR BESCHERMING

Voor mensen die hun gehoor willen beschermen en op die manier de kans op gehoorverlies en oorsuizen (tinnitus) willen verkleinen, hebben wij een oplossing.

Hoorcentrum Veranneman biedt standaard gehoorbescherming voor als u éénmalig of weinig frequent aan lawaai wordt blootgesteld. Voor verschillende doelgroepen zijn er specifieke oordoppen op de markt (bezoekers van concerten, fuiven en cafés, motorrijders, doe-het-zelvers, partners van snurkers, jagers, leden van een schietclub, …).

U kan eveneens bij ons terecht voor op maat gemaakte gehoorbescherming. De filter van de gehoorbeschermer kan nauwkeuriger worden afgestemd op de lawaaiomstandigheden waarin u de gehoorbeschermer zal gebruiken. Deze perfect in het oor passende oordoppen zorgen voor een hoog niveau van beschermingszekerheid. Bovendien blijft communicatie mogelijk. De op maat gemaakte gehoorbeschermers worden bij ons getest op hun lek dichtheid, waardoor de efficiëntie gegarandeerd wordt.

Voor professionele muzikanten verdelen we in-earmonitors. Er is een uitgebreide keuze standaard of op maat gemaakte gehoorbescherming, zwemdopjes en slaapdopjes.

Veranneman: verschillende soorten hoorapparaten

Veranneman

Uw specialist voor hoorapparaten in België!

bottom of page